اگر در ساعات روزه داری دچار سردرد همراه با نشانه های دیگری مانند خشکی و تلخی دهان ، تهوع ، حس گرمی در سر ، حس کوبش در شقیقه ها و احساس کلافگی و بیقراری می شوید به این نکته ها توجه کنید : این سردرد ناشی از افت قند خون یا کاهش فشار خون نیست . این سردرد با خوردن خرما ، شیرینی ها ، شیره انگور و توت و خرما ، سیر ، خیار شور ، شوری ها و ادویه گرم و تند در هنگام سحر شدیدتر می شود . مصرف رب انار ترش و شیرین یا آلو بخارا یا تمرهندی ترش و شیرین در هنگام سحر به پیشگیری و کاهش شدت این سردرد کمک می کند . بهترین نوشیدنی ها برای پیشگیری و کاهش شدت این سردرد عبارت اند از : شربت سکنجبین ، شربت ریواس ، شربت زرشک ، شربت آلو ، شربت خاکشیر با گلاب . غذاهایی مانند خورش قورمه سبزی با لیمو عمانی و گشنیز بیشتر ، زرشک پلو ، چلو سماق برای پیشگیری و کاهش شدت این سردرد سودمند است .
سردرد روزه داران
- نوشته مدیر
- 1398/02/28 10:07:38
- 118
دیدگاه ها